Çalışma masalarımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen bilgisayarlar, beraberlerinde ısınma problemini de getiriyor. Bu alanda kaliteli ve sessiz fanlarıyla tanınan Noctua, evlere konforu taşımak için yepyeni bir ürünle karşımıza çıkıyor: Noctua Masa Fanı!

Noctua NV-FS1, ödüllü NF-A12x25 PWM 120mm fanı ile ev ve ofislerinize güçlü fakat sessiz bir hava akışı sağlıyor. Bu fan, açılı olarak ayarlanabilen sağlam çelik ayaklığı sayesinde dilediğiniz pozisyonda konumlandırılıp maksimum verim elde ediliyor. İsteğe bağlı olarak takabileceğiniz NV-AA1 hava akış güçlendirici ile ise verimliliği bir üst seviyeye taşıyabiliyorsunuz.

Fanın ayaklığı oldukça esnek. NV-FM1 adlı bu ayaklık, titreşimi önleyici özel malzemeler, mıknatıslar, kablo bağlama yuvaları ve vida montaj delikleri sayesinde size dilediğiniz gibi yerleştirme imkanı sunuyor. Noctua Masa Fanı ile ister çalışma ortamınızda ister evinizde üstün soğutma performansını deneyimleyebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve satın alma için Amazon.com'u ziyaret edin.