Motosiklet dünyasının vazgeçilmez markalarından Ducati, 2024 Londra Bike Shed MotoShow'da adeta çığlık attıracak bir konsept ile karşımıza çıktı: RR24I Scrambler. Bu model, kıyamet sonrası estetiğini kucaklayan, cesur bir tasarım anlayışını temsil ediyor.

İkinci nesil Scrambler platformuna dayanan RR24I, saf sürüş keyfini ön plana çıkarıyor. Alüminyum parçaların ve işlevsel detayların açığa çıkarıldığı tasarım, motosikletin özüne dönüşü vurguluyor. Bu sayede, motosiklet kullanmanın en yalın ve ruhsal yönünü yaşatmayı hedefliyor.

Gövde üzerindeki plastik aksamlar tamamen kaldırılmış. Tankın üstünde ise çanta bağlamak için bir çerçeve bulunuyor. İki kişilik kullanım imkanı ise bagajlık oluşturmak adına ortadan kaldırılabiliyor. Arka kısımda ise geri dönüştürülmüş jerrycan görünümündeki bir çanta ve yüksek konumlu Termignoni egzoz sistemi, motosikletin asi görünümünü tamamlıyor.

18 inç ön ve 17 inç arka jantlara sahip Pirelli Scorpion Rally lastikleri ve yüksek ön çamurluğu ile her türlü araziye hazırlanmış olan RR24I, Ducati'nin mirası ve özelleştirilebilirlik konusundaki yaratıcılığının bir kanıtı niteliğinde. Daha fazla bilgi almak isterseniz Scrambler Ducati web sitesini ziyaret edebilirsiniz.