Müziğinizi yanınızda taşımanın en keyifli yollarından biri olan taşınabilir hoparlörler, sundukları özellikler ile dikkat çekiyor. Siz de doğa yürüyüşlerinde, bisiklet turlarında veya kamp gezilerinde favori şarkılarınızdan vazgeçmek istemiyorsanız, LG XBOOM Go XG2T tam size göre olabilir!

Küçük boyutlarına rağmen güçlü ses kalitesiyle öne çıkan XG2T, günlük maceralarınızı yüksek kaliteli ses ile taçlandırmak üzere tasarlanmış. Hoparlörün kenarında bulunan elastik kayış sayesinde kolayca taşınabilirlik sağlanıyor. İster çantanıza, ister bisikletinize veya çadır direğinize takarak dilediğiniz yerde müzik keyfini yaşayabilirsiniz. Artık ister doğada yürüyüş yapın ister bisiklet sürün veya kamp kurun, XG2T ile maceralarınızın vazgeçilmez soundtrack'ine sahip olun.

Dayanıklılık ve performans açısından ABD askeri standartlarını karşılayan XG2T, aynı zamanda IP67 su geçirmezlik derecesine sahip. Bu sayede suya sıçramalara, dökülmelere ve hatta suya batırılmaya bile dayanıklılık gösteriyor. XG2T, hoparlör görevi görmenin yanı sıra, gelen aramaları ellerinizi kullanmadan cevaplamanıza da olanak sağlıyor. 10 saate kadar uzayan pil ömrüyle ise dilediğiniz yerde, dilediğiniz zaman müzik keyfini kesintisiz olarak yaşayabilirsiniz. Amazon.com'dan satın alabilirsiniz.