Saat dünyasının dayanıklılık ikonu G-Shock, yeni GA-2100 Manga Edition ile manga hayranlarının kalbini çalmaya hazır. Bu özel model, geleneksel şıklığı bırakıp manga estetiğini kucaklıyor ve bileğinize aradığınız farklılığı taşıyor.

Siz de mangaların o heyecan verici çizim tarzını günlük hayatınıza taşımak isteyenlerdenseniz, GA-2100 Manga Edition tam size göre! G-Shock'un "CasiOak" olarak bilinen ikonik kasası bu modelde manga çizimlerini andıran kalın siyah çerçeve ve nokta desenli dolgularla süsleniyor. Adeta bir çizimden fırlamış gibi görünen kadranı ve beyaz reçine kayışı ise bu efeyi tamamlıyor.

Saat 9 konumunda bulunan küçük kadran ise konuşma balonundan ilham alarak tasarlanmış. Saatin arka kapağında ise manga dünyasının vazgeçilmezi olan "patlama" ses efektinin katakana karakteri yer alıyor. Bu detaylar, saatin manga tutkunlarına hitap eden eğlenceli ve özgün tasarımını ortaya koyuyor.

Tabii ki G-Shock çizgisinden ödün verilmemiş. GA-2000 Manga Edition, tüm asi görünümüne rağmen 200 metreye kadar su geçirmezlik ve G-Shock'un ünlü darbe dayanıklılığını koruyor. Saatin dijital ve analog olmak üzere çift ekranı, dünya saati, kronometre ve takvim gibi işlevsel özellikleri de günlük kullanım için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.

Şu an için Japonya'da Mayıs 2024'te satışa sunulan GA-2100 Manga Edition'nün, mavi (GA-2100MNG-2AJR) ve beyaz (GA-2100MNG-7AJR) olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor. Avrupa'daki bazı yetkili satıcıların listelerinde yer alması ise diğer ülkelere de gelebileceğini umutlandırıyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz Casio'nun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.