Maceraya atılmayı mı hayal ediyorsunuz? Geniş yollarda ve açık havada yaşam tarzının özgürlüğünü mü arzuluyorsunuz? İşte tam size göre bir araç: yenilikçi ve özelliklerle dolu 2025 Volkswagen California karavan! Bu ikonik araç, yeni model yılı için tamamen elden geçirilerek her zamankinden daha fazla alan, konfor ve işlevsellik sunuyor.

Modern Keşifler için Yeniden Tasarlandı

  • Gelişmiş Multivan platformu üzerine inşa edilen 2025 California, her iki tarafta da çift sürgülü kapılar ve standart LED aydınlatma ile daha şık bir tasarıma sahip.
  • Kamp ihtiyaçlarınıza ve bütçenize mükemmel şekilde uyan beş farklı donanım seviyesinden birini seçebilirsiniz: Beach, Beach Tour, Beach Camper, Coast ve Ocean.
  • Yolculuklarınızı üç motor seçeneğinden biriyle güçlendirin: turboşarjlı benzinli motor, turbodiesel motor veya tüm tekerlekten çekişli çığır açan plug-in hibrit seçeneği.

Eşsiz Konfor ve İşlevsellik

  • California, sevilen pop-up tavanı, altlarında saklama bölmeleri olan çıkarılabilir arka koltukları ve buzdolabı, lavabo ve gazlı ocak içeren çok yönlü bir mutfağı (donanım seviyesine bağlı olarak) ile gerçek bir karavan olmaya devam ediyor.
  • Merkezi olarak monte edilmiş bir bilgi-eğlence ekranı, yolcu C sütununda 5 inçlik bir dokunmatik kontrol ünitesi ve kamp işlevlerini yönetmek için özel bir akıllı telefon uygulaması ile bağlantıda ve kontrol altında kalın.
  • Travel Assist gibi modern güvenlik ve sürücü destek özellikleri, sürüş deneyiminizi yükselterek sorunsuz ve stressiz bir yolculuk sağlar.

Maksimum Özgürlük için Üç Bölge

Yenilikçi çift sürgülü kapılar, üç bölgeli bir konsept oluşturuyor. Rahat yaşam alanında dinlenin, ardından aracın her iki tarafında da teraslar ile açık havanın tadını çıkarın. Sürücü tarafı terasından kolayca erişilebilen mutfak alanında yemek hazırlamanın ve sosyalleşmenin keyfini çıkarın.

Macera Ruhunu Kucaklayın

Günlük hayatınızda kullanabileceğiniz ama haftasonu kaçamakları için karavana dönüşebilen bir araç arıyorsanız, 2025 Volkswagen California size en üst düzeyde çok yönlülük ve konfor sunarak listenizin ilk sırasına oturabilir. Ön satışlarının Haziran 2024'te başlayacağı bildirilen bu harika karavan hakkında daha fazla bilgi almakl isterseniz Volkwagen'in web sitesini ziyaret edebilirsiniz.