Gazı Açın, Daker Sizi Bekliyor!

Rally raid tutkunları için heyecan verici haber! KTM, efsanevi Dakar Rally'nin en başarılı motosikleti olan 450 Rally Replica'yı 2025 model yılı için önemli güncellemelerle sunuyor. Sadece 100 adet ile sınırlı üretilen bu canavar, hem güç ünitesinde hem de şaside ve gövdede yapılan yeniliklerle adeta bir yarış motosikleti hissi veriyor.

Yeni modelin kalbinde, KTM'nin motocross ve enduro serilerinden tanıdık gelen, yakıt enjeksiyonlu 450 cc'lik motorun geliştirilmiş bir versiyonu yer alıyor. Yeniden tasarlanmış SOHC silindir kafası, güçlendirilmiş debriyaj ve geliştirilmiş şanzıman, rakipsiz güç ve güvenilirlik sunuyor. Ayrıca tek bir radyatör yerine kullanılan çift radyatör sistemi, zorlu etaplarda motorun daha etkin soğutulmasını garanti ediyor.

Kazanan Teknoloji, Sizin Elinizde

2025 KTM 450 Rally Replica, laser kesimli hidroform borulardan elde edilen yepyeni bir şasiye sahip. Bu şasi, önceki çelik kafes yapısına kıyasla burulma esnekliği konusunda özel olarak hesaplanmış parametrelere sahip. Bu sayede olağanüstü sürücü geri bildirimi, enerji emilimi ve düz çizgi kararlılığı elde ediliyor. Yeni boş, döküm alüminyum salıncak ise minimum ağırlıkla optimum sertlik ve güvenilirlik sunuyor.

Daha Fazlası mı Arıyorsunuz?

2025 KTM 450 Rally Replica, ileri süspansiyon sistemi, LED aydınlatma ve özelleştirilebilir navigasyon seçenekleriyle donatılıyor. Bu sayede her türlü araziyi kolaylıkla fethetmeye hazır. Daha fazla ayrıntı için KTM'nin web sitesini ziyarte edebilirsiniz.